top of page
BEECEE-247.jpg

Over BEE&CEE Food and Drinks

Smaakvol en slim. Dát proef en zie je direct terug in alles wat we maken. Of je nou gaat voor een lekkere snack, snel even wat voor je gezin klaarmaakt of een uitgebreid diner kookt: met de producten van BEE&CEE geniet iedereen van eerlijk gemaakt innovatief eten. 

Lekkere familieproducten in slimme verpakkingen

 

Als echt familiebedrijf snappen we dat lekker eten makkelijk mag zijn. Je maaltijden smaken heerlijk met een simpel drupje  - of 10 - van onze dressing, oliën, sauzen of honing. En dankzij onze doordachte verpakkingen worstel je nooit met een lastige dop of plakkerige fles tijdens het koken. We willen simpelweg dat je de lekkerste gerechten met plezier maakt en daarvan geniet. 

 

Hoe we dat doen? We werken in alles wat we doen samen met andere familiebedrijven uit de Benelux. Dat levert jou direct voordeel op: 

 

●    De kosten van onze producten houden we laag door slimme ketens

●    Snelle innovaties dankzij een betrokken team met liefde voor eten 

●    Zekerheid over onze voedselkwaliteit en -veiligheid dankzij onze BRC- en IFS-certificering. 

BeeCee ontbijt.jpg

Begonnen vanuit een liefde voor koken

 

Innovatie zit in ons DNA. Letterlijk, want we zijn ook grotendeels familie van elkaar. De BEE van BEE&CEE komt van Beau, de zoon van de oprichters, en de CEE is van dochter Catho. En de rest van onze organisatie voelt ook als familie. 

 

We begonnen BEE&CEE 15 jaar geleden vanuit onze eigen keuken. Gewoon, omdat we onze liefde voor koken met anderen willen delen. En nu zijn we gepast trots op ons internationale bedrijf, waar we iedere dag innoveren met het kookplezier van de eerste dag.

We staan voor je klaar

 

Net zoals jij iedere avond geniet van je chili & garlic flavoured olie en je honing in je thee, zijn wij elke dag bezig met verbeteren van onze producten. We zijn zelf gek op koken en ontdekken graag nieuwe recepten. Je kunt bij ons dus ook altijd terecht met een vraag, opmerking of tip over hoe jij onze producten gebruikt. 

Duurzaamheid

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om natuurlijke grondstoffen te beschermen en verplichten ons ertoe om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van ons milieu voor toekomstige generaties.

sfeer BBQ saus low res crop.jpg

Innovatie is een van de steunpilaren van onze organisatie, een fundamenteel onderdeel van alles wat wij doen, het zit in ons DNA. Iedere medewerker is verantwoordelijk om innovatie hoog in het vaandel te houden, iedere dag opnieuw. Oordeel zelf, de resultaten zijn zichtbaar in ons assortiment, of het nu gaat om de inhoud, de verpakking of het gebruiksgemak.

 

Wij focussen onze inspanningen op basis van strategische initiatieven die zorgen voor lange termijn groei van onze organisatie en die altijd ten gunste staan van onze relaties; onze klanten, onze leveranciers en de consumenten van onze producten.

bottom of page