Over Bee&Cee Foods

Introductie Bee&Cee Foods

Als een producent van levensmiddelen en ingrediënten leveren wij onze relaties in de Retail kwalitatief hoogstaande producten en een ongekende service, van superieure prijsstelling en flexibele productie tot betrouwbare logistiek.

Voor de productie van onze levensmiddelen werken wij intensief samen met ambachtelijke, bij voorkeur BRC en IFS gecertificeerde familie bedrijven in de Benelux. Het is juist daar waar nog echte passie zit om een geweldig product te maken. Dat is niet alleen goed voor een smakelijke maaltijd, maar ook voor onze economie, uw en onze portemonnee en al onze relaties.

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om natuurlijke grondstoffen te beschermen en verplichten ons ertoe om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van ons milieu voor toekomstige generaties.

Innovatie is een van de steunpilaren van onze organisatie, een fundamenteel onderdeel van alles wat wij doen, het zit in ons DNA. Iedere medewerker is verantwoordelijk om innovatie hoog in het vaandel te houden, iedere dag opnieuw. Oordeel zelf, de resultaten zijn zichtbaar in ons assortiment, of het nu gaat om de inhoud, de verpakking of het gebruiksgemak.

 

Wij focussen onze inspanningen op basis van strategische initiatieven die zorgen voor lange termijn groei van onze organisatie en die altijd ten gunste staan van onze relaties; onze klanten, onze leveranciers en de consumenten van onze producten.

©2020 Bee&Cee Foods bvba

 

Bezoekadres:

Dwarsdeef 52

2970 Schilde

België

Maatschappelijke zetel:

Torfheidedreef 8

2970 Schilde

België

 

BTW#: BE 0816.984.085

RPR Antwerpen