•  

   

   

   

  Er is weinig zo lekker als eten

   

 • Het motto van Bee & Cee Foods? Eten is genieten, punt. Dat zegt eigenlijk alles over wie wij zijn en wat we doen. Wij zijn producent van voedsel en voedsel-ingrediënten die via de retail in Europa worden verkocht.

   

  Welkom op onze consumenten site, kijk gerust rond en als je vragen hebt horen we het graag. Voor onze retail relaties verwijzen wij graag naar deze site.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Over Bee&Cee Foods

  Als een producent van levensmiddelen en ingrediënten leveren wij onze relaties in de Retail kwalitatief hoogstaande producten en een ongekende service, van superieure prijsstelling en flexibele productie tot betrouwbare logistiek.

   

  Omdat wij een grote verscheidenheid aan merkartikelen hebben krijgen wij wel eens de vraag of de groei daarin nooit stopt. Wij hopen van harte van niet. Waarom niet? Gewoon, omdat onze passie genietend eten is. En dat is eigenlijk alles. Als wij iets bedenken, ontwikkelen en vooral testen zijn we bezig met een smaakevolutie. Het kan altijd lekkerder!

  Helaas zijn wij niet de uitvinder van mayonaise of frites saus, maar de sauzen die wij ontwikkelen zijn wel heel erg smaakvol. Als we dat dan kunnen combineren met een keurmerk zijn we helemaal tevreden.

   

  En daarin zit nu precies de filosofie van onze onderneming, wij ontwikkelen gewoon lekker eten in een slimme verpakking. Meestal gezond, soms wat stiekem ongezond, en ook dat moet kunnen op zijn tijd.

   

  Voor de productie van onze levensmiddelen werken wij intensief samen met ambachtelijke, bij voorkeur BRC en IFS gecertificeerde familie bedrijven in de Benelux. Het is juist daar waar nog echte passie zit om een geweldig product te maken. Dat is niet alleen goed voor een smakelijke maaltijd, maar ook voor onze economie, uw en onze portemonnee en al onze relaties.

  Duurzaamheid en Innovatie

   

  Ook bij Bee&Cee Foods realiseren wij ons terdege dat we maar één planeet hebben. Als mensheid moeten wij manieren vinden onze grondstoffen te conserveren en zo min mogelijk afval te produceren. Elke dag werken wij er hard aan om hieraan bij te dragen.

   

  Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om natuurlijke grondstoffen te beschermen en verplichten ons ertoe om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van ons milieu voor toekomstige generaties.

   

  Innovatie is een van de steunpilaren van onze organisatie, een fundamenteel onderdeel van alles wat wij doen, het zit in ons DNA. Iedere medewerker is verantwoordelijk om innovatie hoog in het vaandel te houden, iedere dag opnieuw. Oordeel zelf, de resultaten zijn zichtbaar in ons assortiment, of het nu gaat om de inhoud, de verpakking of het gebruiksgemak.

   

  Wij focussen onze inspanningen op basis van strategische initiatieven die zorgen voor lange termijn groei van onze organisatie en die altijd ten gunste staan van onze relaties; onze klanten, onze leveranciers en onze consumenten.